Speciallægerne Bjarking og Hasselbalch

Velkommen til vores patientportal, hvor vi på sikker måde kan udveksle data og kommunikere med dig.

background blad

Vi er to psykiatere som deler lokaler, men ikke patienter. Derfor er det vigtigt, at henvendelser sker direkte til den af os du er patient hos.

Tidsbestilling:

Jacob Hasselbalch: Konsultationer finder normalt sted mandag til torsdag 10.00 - 16.00. Tidsbestilling og andre henvendelser mandag til torsdag: mandag 9-10 og 12-13, tirsdag 9-10, onsdag 9-10

Lennart Bjarking: Konsultationer finder normalt sted tirsdag og torsdag 10.00 - 16.00 og onsdag 10-20. Tidsbestilling og andre henvendelser tirsdag 13-14, onsdag 13-14 og torsdag 9-10 og 13-14

Bemærk venligst at afbud eller ændring af tider, skal ske mindst hverdage 3 før den aftalte konsultation, så tiden kan gives til en anden patient.

På denne side under selvbetjening behandles alle data krypteret og behandles altid fortroligt.Du skal logge ind for at kunne benytte funktionerne under selvbetjening. Login får du ved at oprette en profil. Det kan du gøre nederst på siden. Du skal have været i kontakt med klinikken og have fået en tid til konsultation før du kan oprette en profil.

Meddelelser

.

Klinikken finder du her:

Bagsværd Hovedgade 91,st tv
2880 Bagsværdpicture here
Svar fra klinikken
picture here
Mail
picture here
Mine oplysninger
picture here
Forside selvbetjening